The Firestorm client bridge is een scripted object die de gebruikerservaring verbetert op een manier, dat een viewer anders niet zou kunnen.

Wanneer je voor het eerst in Firestorm inlogt, zal de bridge automatisch in een speciale map worden aangemaakt in de inventory, genaamd #Firestorm. De bridge zal ongeveer heten #Firestorm LSL Bridge v1.7 (het laatste getal is de huidige versie).

In tegenstelling tot Phoenix hoef je niet meer op een locatie zijn waar gebouwd mag worden, om de bridge aan te maken. Echter moet de locatie wel toestaan om scripten te laten werken, anders kan het script niet initialiseren.

Het is mogelijk om de bridge los te maken, deze zal niet automatisch gedragen worden. Om de bridge weer te gebruiken kan de bridge weer gedragen worden (wear) of gebruik top menu bar, ga naar Avatar → Avatar Health → Recreate LSL Bridge. Dit zal alle oude bridges verwijderen en een nieuwe aanmaken.

OPMERKING: De bridge zal niet worden losgemaakt als gebruik gemaakt wordt van wear of Replace Outfit; deze wordt gedragen op een speciaal punt (Bridge), dat niet “botst” met de bestaande draagpunten.

De bridge gebruikt HTTP om te communiceren wat per definitie meer secuur is, dan luisteren.

De bridge wordt gemaakt van een object uit de standaard Library van SL, die deel is van de standaard inventory. Daarom is het verbergen van de Library tijdelijk onmogelijk gemaakt. Indien gewenst kan de Library uitgeschakeld worden via Debug Settings in het Advanced menu, type daarna in noinventoryLibrary en selecteer TRUE.

Functies

Momenteel ondersteunt de Firestorm bridge de volgende functies:

  • Move To Teleport: Dit maakt het mogelijk om direct van punt naar punt te teleporteren, via dubbel klikken 8), zelfs in regio's waar geforceerde landingsplaatsen zijn en normaal gesproken een foutmelding krijgt zoals, “Unable to teleport closer to the destination”.

Er komen andere functies bij, maar deze zijn nog niet geïmplementeerd.

Voor bekende problemen met de Firestorm bridge en hoe hiermee om te gaan, ga naar this page.


8)
Dit kan ingeschakeld worden in Preferences → Move & View → Allow double-clicking a spot to move my avatar … By Teleporting.
  • fs_bridge_nl.txt
  • Last modified: 2011/07/25 12:46
  • by selo